Türkiye çeşitli yörelerinde görev yapan ve emekli olan Samsun 19 Mayıs Polis Okulu 8. dönem mezunu 80 polis memuru Konya’lı arkadaşlarının girişimleri ile organize edilen Büyük Buluşma” ismini verdikleri toplantıda 27 yıl sonra bir araya geldiler.
Konya Polis Evinde gerçekleştirilen ahde-vefa toplantısına Konya Valisi Muammer Erol, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Samsun 19 Mayıs Polis Okulu 8. dönem mezunları katıldı.
Toplantı da eski günleri yâd eden Polis memurları, bu tür toplantıları daha sık ve çeşitli illerde yapacaklarını ifade ettiler.
Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Samsun 19 Mayıs Polis Okulu 8. dönem mezunlarının birlik ve beraberlik çerçevesinde Konya’da bir araya gelmelerinden ve Konya’da misafir etmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.