25. İzmir Avrupa Caz Festivali

İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği ile yapılan konserde caz severler, VEIN Trio ile Aarhus Jazz Orchestra'yı dinledi

İZMİR (AA) - 25. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği ile yapılan konserde, VEIN Trio ile Aarhus Jazz Orchestra birlikte sahne aldı.

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki (AASSM) konserde Michael Arbenz (piyano), Thomas Lähns (kontrbas), Florian Arbenz'den (davul) oluşan VEIN Trio ile Avrupa'nın önde gelen caz orkestrası Aarhus Jazz Orchestra, caz severler için buluştu.

Piyanist Michael Albenz yönetimindeki orkestra izleyicilere, müzik ziyafeti sundu.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali, cumartesi saat 14.00'te İKSEV'de yapılacak Go Atölyesi ve 20 Mart Salı günü yapılacak Max Ionata Hammond Trio konseri ile devam edecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu