"25 Aralık darbeye teşebbüs" davası

Firari sanık Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürü Saygılı'nın da aralarında bulunduğu 69 sanığın yargılandığı dava, yarına ertelendi

İSTANBUL (AA) - "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yaptığı ve şüphelilere kumpas kurarak darbeye teşebbüs ettiği" iddiasıyla aralarında firari sanık Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürü Yakub Saygılı'nın da bulunduğu 69 sanığın yargılandığı dava, yarına ertelendi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, bin 453 sayfalık iddianamenin okunmasına devam edildi.

Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde oturuma ara veren mahkeme heyeti, iddianamenin okunmasına devam edilmek üzere duruşmayı yarına erteledi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı