24. Uluslararası Beypazarı Festivali

Yarın başlayacak festival kapsamında el sanatları çalışmaları, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan mağazada satışa sunulacak

ANKARA (AA) - Yarın başlayacak "24. Uluslararası Beypazarı Yöresi, Kültür, Turizm ve Tarih Festivali" kapsamında el sanatları çalışmalarının da satışı yapılacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivalin yarın başlayacağını anımsatarak, bu konuda kendilerinin de çalışma yaptıklarını söyledi.

Tarihi Suluhan Kervansarayı'nın içinde bulunan satış mağazalarının festival boyunca açık kalacağını belirten Kaplan, "Merkezimizde dokunan kumaş, kilim, ipek şallar, ipek bezler, kök boyalı kilimler, gümüş takılar ve diğer el sanatı çalışmalarımızın satışını mağazamızda yapacağız. Festivale gelen vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN
Tarihi Yarımada semalarında çift gökkuşağı sürprizi
EVLERE ÇELİK KASA ŞARTI GELİYOR