24 Kasım Öğretmenler Günü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: - "Öğretmenlerimizin daha iyi bir eğitim sisteminde görev yapabildikleri ve emeklerinin karşılıklarını alabildikleri bir Türkiye inşa etmek hepimizin görevidir"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Öğretmenlerimizin daha iyi bir eğitim sisteminde görev yapabildikleri ve emeklerinin karşılıklarını alabildikleri bir Türkiye inşa etmek hepimizin görevidir." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Geleceğimizin mimarları tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Öğretmenlerimizin daha iyi bir eğitim sisteminde görev yapabildikleri ve emeklerinin karşılıklarını alabildikleri bir Türkiye inşa etmek hepimizin görevidir." ifadesini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ