24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası

- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile play-off finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Nezihi Soydan yönetecek


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile play-off finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında 18 Ekim Salı günü oynanacak 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı hakem Nezihi Soydan yönetecek.

Türkiye Basketbol Federasyonundan (TBF) yapılan açıklamada, Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın hakemleri ve gözlemcisinin açıklandığı belirtildi.

Buna göre, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile play-off finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor takımları arasında Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Nezihi Soydan'ın yöneteceği bildirildi.

Tunçtan Durmuşcan ve Ergin Sarı'nın yardımcı hakem olarak görev alacakları karşılaşmanın gözlemcisi ise Koray Öksüz olacak.


AA

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark