23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 14 aylık Ece bebek oturdu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 14 aylık Ece Ersoy'a bıraktı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bayram dolayısıyla Albayrak'ı ziyaret eden bir çiftin 14 aylık kızları Ece, kısa süreliğine de olsa makam koltuğuna oturdu.

Albayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, bu bayramda koltuğuna Ece bebeği oturtarak en küçük belediye başkanı unvanını almasını sağladığını ifade etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler, Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz" sözünü hatırlatan Albayrak, çocukların kendi gelecekleri olduğunu, onları umutları, yarınların mimarları olarak gördüklerini kaydetti.

Bugün çocuklar için atacakları her adımın kendilerine aydınlık yarınlar olarak geri döneceğini vurgulayan Albayrak, belediye olarak eğitime verdikleri önemin çocuklara olan inançlarından olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Albayrak, Ece bebeğe çeşitli hediyeler verdi.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE