23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Başbakan Yardımcısı Elvan:- "Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz"-"23 Nisan, her türlü mandacı, işbirlikçi, bölücü eğilimlere

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. 23 Nisan, her türlü mandacı, işbirlikçi, bölücü eğilimlere karşı tarihimizin olduğu kadar geleceğimizin de bir cevabıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Elvan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin milletin istiklal aşkının ve var olma iradesinin bayraklaşan sembolü olduğunu ifade etti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan her 23 Nisan'da Türk milletinin egemenliğin kayıtsız şartsız kendine ait olduğu gerçeğini bütün dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:

"Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu bayramı dünya çocukları için de bir bilinç kaynağı olmaya devam etmektedir. Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. 23 Nisan, her türlü mandacı, işbirlikçi, bölücü eğilimlere karşı tarihimizin olduğu kadar geleceğimizin de bir cevabıdır. Bu vesileyle milletimizin, özellikle geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum."

AA

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı
Emlak Vergisinde Yeni Dönem: Artışa Üst Sınır Geldi