21 Şubat Dünya Rehberler Günü

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı:-"Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Avcı, 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye'nin dünyada turizmde adından söz ettirmesinde, sektörün yapı taşı rehberlerin hayati bir payı bulunduğunu belirten Avcı, Türkiye'yi ziyaret eden misafirleri en doğru biçimde bilgilendiren ve her konuda onların elinden tutan rehberlerin aynı zamanda fahri bir kültür ve barış elçisi olduğunu ifade etti.

Bakan Avcı mesajında şunları kaydetti:

"Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün rehberlerimizin Dünya Rehberler Günü’nü kutlar, sağlık ve afiyet içinde nice başarılı çalışmalar dilerim."

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?