21 Şubat Dünya Rehberler Günü

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı:-"Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Avcı, 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye'nin dünyada turizmde adından söz ettirmesinde, sektörün yapı taşı rehberlerin hayati bir payı bulunduğunu belirten Avcı, Türkiye'yi ziyaret eden misafirleri en doğru biçimde bilgilendiren ve her konuda onların elinden tutan rehberlerin aynı zamanda fahri bir kültür ve barış elçisi olduğunu ifade etti.

Bakan Avcı mesajında şunları kaydetti:

"Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün rehberlerimizin Dünya Rehberler Günü’nü kutlar, sağlık ve afiyet içinde nice başarılı çalışmalar dilerim."

AA

Gündem Haberleri

PKK'LI İSİM KAMIŞLI'DA ÖLDÜ
“Şeyh” Haznevi’den İsrail’e Açık Çağrı ve Lanet Sözleri
SDG/PKK Protestosunda Skandal Sözler: “Mazlum Abdi’den Başka İlah Yoktur”
Cuma hutbesine Türk bayrağı asılsın önerisi gündem oldu
2026’da Bedelli Yapacaklar Dikkat! Celp ve Birlik Yerleri Belli Oldu