21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle yürekleri sevgi dolu tüm evlatlarımızı kucaklıyorum. Onların farkındayız ve her zaman yanındayız"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü mesajında, "Yürekleri sevgi dolu tüm evlatlarımızı kucaklıyorum. Onların farkındayız ve her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle yürekleri sevgi dolu tüm evlatlarımızı kucaklıyorum. Onların farkındayız ve her zaman yanındayız" ifadelerini kullandığı paylaşımında, down sendromlu bir çocukla çektirdiği fotoğrafa da yer verdi.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor