2027- 2028 stratejik plan hazırlık çalışmaları başladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından 2024-2028 stratejik plan hazırlık çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından 2024-2028 stratejik plan hazırlık çalışmaları başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda, 2024-2028 stratejik plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yer alan birimlerin stratejik plandan sorumlu şef ve memurları ile 17 ilçenin milli eğitim şube müdürlerinin katılımıyla toplantılar gerçekleştirildi.

Toplantılarda; 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları ile ilgili açıklamalar yapıldı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin "Stratejik Plan-Durum Analizi" kapsamında bulunan mevzuat analizi, kuruluş içi analiz, paydaş analizi, kurumların PESTLE ve GZFT analizi çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması