2023 yılının ilk kan bağışı yapıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından kent merkezinde açılan stant ile 2023 yılının ilk kan bağışı kampanyası başladı.

DÜZCE(İHA) – Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından kent merkezinde açılan stant ile 2023 yılının ilk kan bağışı kampanyası başladı. Düzce Kent Konseyi Başkanı Arb. Av. Ali Dilber ilk kan bağışını yaptı.

Tek kaynağı insan olan kan bağışı kampanyası yeni yılda da devam ediyor. Düzce Kızılay Kan Merkezi tarafından kent merkezinde kan toplama aracı kuruldu. Düzce Kent Konseyi Başkanı Arb. Av. Ali Dilber yaptı. Dilber "Gönüllü kan bağışçısı olun, her zaman gönüllerde yaşayın" diyerek Düzce Kan Merkezinin, kan alım aracında 2023 yılının ilk kan bağışını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı
Yaz Tatili Mutsuzluğu: Neden Herkes Yazdan Keyif Almıyor?
BİLECİK İL JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI EN YÜKSEK PUANLA BELGE ALDI
DOWN SENDROMLU BEBEK DAVASINDA ŞOK EDEN İCRA
Venezuela’ya 16,4 ton insani yardım malzemesi yola çıktı