2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde günün sonuçları

Elemelerde 3 grupta 9 maç oynandı- Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 yendi

Futbolda 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 8. hafta maçları tamamlandı.

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılacak 13 takımın belirleneceği elemelerde D, G ve I gruplarında 9 karşılaşma oynandı.

Elemelerde I Grubu'nda yer alan Türkiye, konuk ettiği Hırvatistan'ı 75. dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 yendi.

Grubun diğer maçlarında İzlanda, evinde Ukrayna'yı 47 ve 66. dakikalarda Gylfi Sigurdsson'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Finlandiya ise 83. dakikada Teemu Pukki'nin attığı golle Kosova'yı deplasmanda 1-0'lık skorla geçti.

G Grubu maçında İspanya, deplasmanda Liechtenstein'ı 8-0 gibi farklı bir skorla geçti. İspanya'nın gollerini, 3. dakikada Sergio Ramos, 15 ve 54. dakikalarda Alvaro Morata, 16. dakikada Isco, 39. dakikada David Silva, 51 ve 63. dakikalarda Iago Aspas, 89. dakikada Maximilian Göppel kendi kalesine attı.

Gruplarda oynanan 9 karşılaşmada alınan sonuçlar şöyle:

D Grubu:

Avusturya-Gürcistan: 1-1

Moldova-Galler: 0-2

İrlanda Cumhuriyeti-Sırbistan: 0-1

 

G Grubu:

Makedonya-Arnavutluk: 1-1

İtalya-İsrail: 1-0

Liechtenstein-İspanya: 0-8

 

I Grubu:

İzlanda-Ukrayna: 2-0

Kosova-Finlandiya: 0-1

Türkiye-Hırvatistan: 1-0

 

 

 

 

 

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ