200 metrelik duvar vandalların hedefi oldu

Eskişehir'de bir spor salonunun etrafını çevreleyen yaklaşık 200 metrelik istinat duvarı, vandallar tarafından tahrip edildi.

Eskişehir'de bir spor salonunun etrafını çevreleyen yaklaşık 200 metrelik istinat duvarı, vandallar tarafından tahrip edildi.

Odunpazarı İlçesi Büyükdere Mahallesi'nde bulunan ve zaman zaman Türkiye Milli Hentbol Takımı'nın maçlarına da ev sahipliği yapan Porsuk Kapalı Spor Salonu'nun çevresinde bulunan duvar, vandalların hedefi oldu. Spor salonunu çevreleyen yaklaşık 200 metrelik duvar, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. Duvar üzerinde bulunan çeşitli yazı ve şekiller, görüntü kirliliği oluşturdu. Uygunsuz yazı veya şekiller yetkililer tarafından boyanarak kapatılsa da vandallara engel olmadı. Vandallar, temizlik amaçlı uygulanan boyaların üzerine tekrar yazı yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Polis memurunu şehit eden şüphelilerin suç dosyası kabarık çıktı
Çeşme Belediyesine yönelik soruşturma: 8 şüpheli gözaltında
Bakan Çiftçi’den Şehit Polis Memuru Ahmet Türkoğlu için başsağlığı mesajı
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı dahil 17 şüpheli gözaltında
Karar Ankara'dan çıktı, başkan belediyeye gitmeyecek