2. NeoSoma Planlama Kampı Konya’da gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesi NeoCortex Topluluğu, ‘2. NeoSoma­­ Planlama Kampı’nda bir araya geldi. Bu yıl Selçuk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Konya Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilen kampa Türkiye’nin çeşitli illerinden 20 üniversitenin NeoCorteX temsilcisi k

Bilimsel ve sosyal çalışmalarıyla çeşitli etkinliklerde bir araya gelen NeoCortex Topluluğu üyeleri, Türkiye'deki bilimsel gelişimin değerlendirildiği ‘Türkiye’nin Bilimle İmtihanı ve Gelecek Perspektifi’ teması çerçevesinde fikir alışverişinde bulundu.

Kampın açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve NeoCortex Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Hasan Serdar Gergerlioğlu, NeoCortex’in yeni fikirlerle gelecekte çok önemli bir yerde olacağını belirterek, “Türkiye’nin dört bir tarafından tatillerinden fedakarlık yaparak etkinliğimize katılan öğrencilere teşekkür ediyorum. Türkiye inanıyorum ki onlar sayesinde bu yüzyılda dönüştürücü gücü elde edecektir.” dedi.

NöroKinetik Araştırma Topluluğunun temsilcisi Dr. Muhammed İkbal Alp ise NeoCortex’in daha önceki faaliyetlerini değerlendirerek, sonbaharda Ankara’da yapılacak 2. Akson Tepesi Divan’ına hazırlık yaptıklarını söyledi.

NeoCortex Koordinatörü  Stj. Dr. Yunus Emre Felek de “Yaptığımız etkinliklerde desteklerini esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e teşekkürlerimizi belirtmek istiyorum. Biz de dünyayı değiştirecek fikirlere kafa yoran bir topluluk olarak 2015 yılına müthiş projelerle başlayacağız.” dedi.

 

Yerel Gündem Haberleri

Mantar toplarken düşerek hastanelik oldu
Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil kullanılamaz hale geldi
İstanbul'da Kapalı Yollar Listesi
Karantina Başladı: Hatay'ın Bu Mahallelerine Giriş Çıkış Yasaklandı
Alanya'da Parola: Önce Yollar