2 bin 355 uzman erbaş mezun oldu

İZMİR (AA) - "Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekatı Kursu"nu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın mezun oldukları bildirildi. İzmir Valiliğinden yapılan...

İZMİR (AA) - "Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekatı Kursu"nu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın mezun oldukları bildirildi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, kursu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle mezun oldukları belirtildi.

Foça 7'nci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında düzenlenen törende konuşan Vali Toprak, erbaşların yetiştirilmesinde emeği geçen komutan ve ailelere teşekkür etti.

Mezun olanların Türk bayrağını, vatanı koruma adına güzel görevler yapacağına inandığını vurgulayan Toprak, şunları kaydetti:

"Bu güzel yolda sizler gibi böylesi güzel evlatlar yetiştirdikleri, vatan savunmasına kattıkları ve sizlerin yetişmeniz için her türlü fedakarlıkları yaptıklarından ötürü tüm ailelerinize ve aile evratlarına da saygı ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu vesileyle mezuniyetiniz hayırlı yolunuz ve bahtınız açık olsun."

Törene, Vali Toprak'ın yanı sıra, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Anfibi Grup Komutanı ve Foça Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Jandarma Komando Okulları ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Yenifoça. 7. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı J. Albay Mustafa Çekiç, bazı kurumların müdürleri ile asker aileleri katıldı.

And içme ve geçit töreninin ardından, başarılı olan uzmanlara ödül verildi.


AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE