19 yaşındaki genç babasının boğazını keserek öldürdü

Bartın'da psikolojik sorunları olan genç kendine zarar vermek isterken müdahale eden babasının boğazını kesip ölümüne neden oldu.

Bartın'da psikolojik sorunları olan genç kendine zarar vermek isterken müdahale eden babasının boğazını kesip ölümüne neden oldu.

Olay, gece saatlerinde Bartın'ın Amasra İlçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre 19 yaşındaki psikolojik sorunları olan E.K. bıçakla kendine zarar vermek isterken bu sırada kendisine engel olmaya çalışan babası Esat Köse'yi (44) boğazından, annesi G.K.'yı da (42) kolundan yaraladı.

Olayın ardından ihbar üzerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba Esat Köse ve anne G.K. ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Boğazından yaralanan Esat Köse tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne G.K.'nın tedavisi devam ederken E.K. ise emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Polis memurunu şehit eden şüphelilerin suç dosyası kabarık çıktı
Çeşme Belediyesine yönelik soruşturma: 8 şüpheli gözaltında
Bakan Çiftçi’den Şehit Polis Memuru Ahmet Türkoğlu için başsağlığı mesajı
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı dahil 17 şüpheli gözaltında
Karar Ankara'dan çıktı, başkan belediyeye gitmeyecek