19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Burdur’un Karamanlı ve Antalya'nın Manavgat ilçelerinde fener alayı düzenlendi

BURDUR/ ANTALYA (AA) - Burdur’un Karamanlı ve Antalya'nın Manavgat ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi.

Belediye kapalı pazar alanında, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle toplanan vatandaşlar, marşlar ve müzikler eşliğinde Fatih Caddesi'nden başlayıp, Karamanlı Spor Salonu'nda biten yürüyüş gerçekleştirdi. Karamanlı Belediye Başkanı vekili Hüseyin Uğurel, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.

Program, voleybol turnuvasında finale yükselen Karamanlı Gençlikspor ile Hakan Sevim Fen Lisesi takımları arasından oynanan müsabaka ile sona erdi.

- Manavgat'ta 3 bin kişi yürüdü

Manavgat Belediyesinin düzenlediği fener alayı etkinliğinde, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan 3 bin kişi ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Antalya Caddesi üzerinden Atatürk Kültür Merkezi'nin önüne kadar yürüdü. Etkinlik sonunda sanatçı Cem Adrian konser verdi.

Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!