16. Uluslararası Bodrum Dans Festivali

7 ülkeden dansçıların katıldığı festival, kortej yürüyüşü ve Bodrum Kalesi'ndeki dans gösterileriyle devam etti

MUĞLA (AA) - 16. Uluslararası Bodrum Dans Festivali, devam ediyor.

Bodrum Dans Kulübünce bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilen festival kapsamında ilçe merkezi ile bazı mahallelerde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Festivale katılan yerli ve yabancı gruplar için Kumbahçe Mahallesi ile Bodrum Kalesi arasında, Afyon Dinar Belediye Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi.

 

Yerli ve yabancı tatilciler, korteje katılan dansçılara alkışlarla destek verdi. Daha sonra Bodrum Kalesi'ne ulaşan ekipler, burada ülke bayraklarıyla seremoni gerçekleştirdi.

Gece, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Kırgızistan ve Estonya'dan yabancı ve Türk grupların dans gösterileriyle devam etti. Dans grupları, yaklaşık 700 kişiye keyifli dakikalar yaşattı. 

Festival, yarın düzenlenecek Salsa Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası ve katılımcı ülkelerin gösterileriyle devam edecek. 

Kültür Sanat Haberleri

Gönül Dağı’nda Gurur Günü: Gedellili Mucitler ASELSAN ve TUSAŞ Yolunda!
Konya’da Tarihi Buluşma: Mevlana’nın Şehre Gelişinin 798. Yılı Kutlanıyor
Arap müziğinin "Süperstar"ı Ragheb Alama ilk kez Türkiye’de
Ayasofya’nın kubbesi kapatılıyor
Tarihin En Büyük Takası: 221 Türk Hazinesi Roma’ya İniyor