15 yaşındaki genç kız bulundu

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da "kırtasiyeye gidiyorum" diyerek evinden çıkan ve 8 gündür kayıp olan 15 yaşındaki genç kız bulundu.

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da "kırtasiyeye gidiyorum" diyerek evinden çıkan ve 8 gündür kayıp olan 15 yaşındaki genç kız bulundu.

Alınan bilgiye göre, 2 Aralık Pazartesi günü Saray ilçesindeki evinden "kırtasiyeye gidiyorum" diyerek çıkan ve kendisinden 8 gündür haber alınamayan Zehra D. (15) polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde arkadaşının ailesinin evinde bulundu. Anne Bilge Peker'in kızı için yaptığı kayıp başvurusu üzerine Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Zehra'yı bulması için kurduğu özel ekip Zehra'nın arkadaşlarını, gidebileceği yerleri ve sosyal medya hesaplarını takibe aldı. 8 günlük ummalı çalışmanın ardından Polis genç kızın Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı.

Pınarhisar ilçesinde bulunup Saray ilçesine getirilen Zehra D. ailesine teslim edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

0850'li Hatlara Dikkat: Ankara Merkezli Dev Dolandırıcılık Operasyonu!
TBMM'deki Taciz Skandalında Flaş Gelişme: Savcı Ceza Yağdırdı!
Kapıda 30 Kurye, Telefondaki Ölüm Tehdidi: Antalya'daki Gizemli Zorbalık!
Marketten alınan çiğköfte öğrencileri zehirledi
Kayıp Sedanur’dan 3,5 yıldır haber yok