15 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör devrildi, 3 çocuk yaralandı

Afyonkarahisar’da 15 yaşındaki çocuğun kullandığı traktörün devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazasında 3 çocuk yaralandı.

Kaza, kent merkezine bağlı Nuribey beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Y. (15) idaresindeki 03 VK 894 plakalı traktör sürüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada sürücü ile birlikte B.H. (15) ve F.E. (17) isimli çocuklar yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

DOĞANIN PEMBE MUCİZESİ
AK PART
Beyşehir’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı
Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem