15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Zonguldak Valiliği ve Tügva Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğiyle ile 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü çerçevesinde fotoğraf sergisi açıldı.

Zonguldak Valiliği ve Tügva Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğiyle ile 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü çerçevesinde fotoğraf sergisi açıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonunda gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf sergisinin açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Vali Tutulmaz ve beraberindekiler, kurdele kesiminin ardından açılan sergide yer alan 15 Temmuz darbe girişimine ait fotoğrafları inceledi.Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ağlara Balık Değil Küp Takıldı
Ramazan ayının müjdecisi mahyalar yanmaya başladı
Retro Tiyatro’dan “Huzur Apartmanı”na Büyük Alkış
Sanat Akademisi’nden Konya’ya Kültür Sanat Atağı
Ramazan’da Tarihi Medrese Kahvehanesi’nde Geleneksel Tiyatro Rüzgârı