15 Temmuz etkinlikleri şehitlik ziyareti ve mevlit programıyla devam etti

Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Vali Doç.

Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberindeki protokol üyeleri şehitliği ziyaret ederken, aynı zamanda etkinlikler çerçevesinde mevlid-i şerif okutulup, hatim duası yapıldı.

Vali Yiğitbaşı ile beraberindeki protokol üyeleri Afyonkarahisar Asri Mezarlığı içerisindeki Hava Şehitliği'ni ziyaret edip, mezarlara karanfil bıraktı. Programın ardından protokol üyeleri Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Caminde gerçekleştirilen mevlid-i şerif ve hatim duasına katıldı. Mevlit de İl Müftülüğü personeller tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilip, ilahiler okundu. Mevlid programı çeşitli ikramların ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması