15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne doğru

- Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Bayraktar:"Halkımız birlik ve beraberlik içinde her daim yaşadı ve yaşamaya devam edecek. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir"

ANKARA (AA) - Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) Başkanı Özgür Bayraktar, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin Türk halkının azim, birlik ve beraberlik duygularıyla bertaraf edildiğini belirtti.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'un yakın tarihe "demokrasi zaferi" olarak geçtiğini kaydederek, "Vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizi her daim andık ve anmaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Türk halkının dünyaya ders verdiğini vurgulayan Bayraktar, "Halkımız birlik ve beraberlik içinde her daim yaşadı ve yaşamaya devam edecek. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz sonrası ülke ekonomisinin de önemli bir sınav verdiğine işaret eden Bayraktar, Türkiye'nin bu sınavdan başarıyla geçtiğini ifade etti.

AA

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kravatında KAAN detayı
Törende Bayılan Öğrenciye İlk Müdahale Protokolden Geldi
Devlet Erkanı Cumhuriyet'in 103. Yılında Anıtkabir'de
Atatürk’ün 1929’da imzaladığı tramvay projesi gün yüzüne çıktı
İzmir’de Yahudiler Netanyahu’nun gidişini kutladı