15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan:- "Türkiye darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da ülkesine, cumhuriyete, laikliğe ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıktığını göstermiştir"

ANKARA (AA) - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masis Yontan, Türkiye'nin darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016’da ülkesine, cumhuriyete, laikliğe ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıktığını gösterdiğini belirtti.

Yontan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Türkiye darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da ülkesine, cumhuriyete, laikliğe ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıktığını göstermiştir. Demokrasiye olan inancımız ve kararlılığımızla her zaman demokrasi diyoruz.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz."


Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı