15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.Avanos Kaymakamlığı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.

Avanos Kaymakamlığı önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyarak ilçe meydanına kadar yürüdü.

Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Belediye Başkanı İsmet İnce de yürüyüşe katıldı.

Kaymakam Baytok, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin hainlerin tank ve silahlarına karşı göğsünü siper ettiğini belirtti.

Baytok, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızarak, darbe yapmaya çalışan hainlerin ellerinde ağır silahlar varsa bu şanlı milletin de sarsılmaz bir imanı vardır. 15 Temmuz'da göğsünü hainlerin tank ve silahlarına siper eden aziz milletimiz, bağımsızlık aşkını dünyaya gösterdi." diye konuştu.

- Gülşehir

Gülşehir ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde buluşan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Nevşehir Caddesi boyunca tekbir getirerek yürüdü.

Gülşehir Kaymakamlığı tarafından organize edilen yürüyüşe, Nevşehir Valisi Ahmet Soley, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonunda tüm şehitler için dua edildi.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki