15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Şırnak Belediyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları işbirliğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit programı düzenlendi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Belediyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları işbirliğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit programı gerçekleştirildi.

Şırnak Belediyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları tarafından Vali Kamil Acun Külliye Camisi'nde mevlit programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, mevlit ve ilahiler okundu, 15 Temmuz şehitleri için dua edildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, tüm Türkiye'de olduğu gibi Şırnak'ta da vatan hainlerine vatandaşların siper olduğunu ve destansı bir mücadele sergilediğini söyledi.

"15 Temmuz darbe girişimi Türkiye'nin her il ve ilçesinde, köyünde, beldesinde Allah'ın inayeti, Cumhurbaşkanımızın talimatı ve halkın üstün gayreti ile bertaraf edildi. Biz Cizre'de, Silopi'de diğer ilçelerimizde bu hainlere fırsat vermedik. Asker üniforması giymiş vatan hainlerinin tanklarına, ellerindeki silahlarına karşı durduk." diyen Atan, halkın bu cesaretinin yıllarca anlatılacağını belirtti.


AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!