15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Boğaziçi Üniversitesi:- "Ülkemizin huzurunu ve refahını tehdit eden menfur darbe girişimine karşı hayatlarını kaybeden yurttaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğünce, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılına ilişkin açıklama yapıldı.

Rektörlük tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün birinci yıl dönümünde, Boğaziçi Üniversitesi olarak demokrasi kültürüne ve birlikte yaşama iradesine her zamankinden daha çok sahip çıkma kararlığımızı sürdürürken ülkemizin demokrasisine ve geleceğine olan umut ve inancımızı koruyoruz. Ülkemizin huzurunu ve refahını tehdit eden menfur darbe girişimine karşı hayatlarını kaybeden yurttaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz."



AA

Gündem Haberleri

Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor