15 Ayda Ev ve Araba Sahibi Olduğunu Söyledi, Tartışma Başlattı

Almanya’ya 15 ay önce taşındığını söyleyen bir Türk vatandaşı, bu sürede ev ve araba aldığını belirtti. Sosyal medyada iddialara “yalan” tepkileri geldi.

Almanya’ya yaklaşık 15 ay önce taşındığını ifade eden bir Türk vatandaşı, kısa sürede ev ve araba sahibi olduğunu söyledi. Daha erken gelmediği için pişmanlığını dile getiren açıklamalar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

“15 Ayda Araba, Ev Sahibi Oldum” İddiası

Paylaştığı videoda deneyimlerini anlatan vatandaş, “Almanya’ya 15 ay önce geldim. Keşke 30–40 ay önce gelseydim. 15 ayda araba, ev sahibi oldum” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamalar, yurt dışına göç ve yaşam koşulları tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.

Türk Komşusunu Örnek Gösterdi

Aynı mahallede yaşayan ve kendisinden yaklaşık 30 ay önce Almanya’ya taşınan bir Türk komşusunun bu süre zarfında dört ev satın aldığını öne süren vatandaş, örneklerle iddiasını desteklediğini belirtti.

Sosyal Medyada Tepkiler: “Yalan Söylüyor”

Video kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Çok sayıda kullanıcı, iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunarak “Yalan söylüyor” yorumları yaptı. Tartışma, yurt dışında çalışma, gelir ve konut edinme koşullarına ilişkin farklı görüşleri yeniden alevlendirdi.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi