14 yıl 4 ay kesinleşmiş cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık ve yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 14 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te hırsızlık ve yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 14 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki operasyon sonucunda, hırsızlık ve yağma suçundan hakkında 14 yıl 4 ay hapis cezası bulunan E. Y. isimli şüpheli şahıs yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

NATO Sonrası Ankara'da Belediyeye Operasyon
İstanbul'da Dehşet: Eski Eşini ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti
KUYUMCUYA SİLAHLI SALDIRI
Aksaray'da Tefecilik Operasyonu: 11 Milyon Liralık Vurgun!
KONYA YOLUNDA FECİ KAZA