14 yaşındaki Mahmut’u bir elin giremeyeceği delikten ulaşıp 86 saat sonra sağ kurtardılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, depremin 86'ıncı saatinde Kahramanmaraş'taki bir enkazın altından 14 yaşındaki çocuğu sağ olarak kurtardı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, depremin 86'ıncı saatinde Kahramanmaraş'taki bir enkazın altından 14 yaşındaki çocuğu sağ olarak kurtardı.

Depremin ilk saatlerinde Kahramanmaraş ve Hatay'a hareket ederek arama kurtarma çalışmalarına destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, hayat kurtarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi Ongun Apartmanı'nın enkazında yapılan kurtarma çalışmalarında, ekipler ufak bir delikten enkaz altına uzun süre seslenerek yanıt bekledi. Enkazdan ses gelmesi üzerine kurtarma çalışması için harekete geçen ekipler, yaptıkları çalışma sonucu 14 yaşındaki Mahmut isimli gence ulaştı. Sağ olarak enkazdan "Maşallah" sözleriyle çıkartılan genç, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi
Fon soruşturmasında dezenformasyon uyarısı
Hareket halindeki trenin önünü kestiler, içeri alınmayınca treni taşladılar