12. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri

Etkinlikler, "demokrasi yürüyüşü" ile başladı

ANTALYA (AA) - 12. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla "demokrasi yürüyüşü" ile başladı.

Gökbel Yaylası'nda yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yürüyüş, mehteran takımı eşliğinde konser alanına kadar sürdü. Yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüşün ardından konser alanına gelen vatandaşlar saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu. Halk oyunlarının ardından Sibel Can sahne aldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 12. kez gerçekleştirdikleri güreşlerin her geçen gün artan ilgiyle büyüdüğünü söyledi. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Yücel, "Türkiye Cumhuriyeti her musibeti defedecek kadar kuvvetlidir. Hiçbir çete, terör örgütü, paralel yapı milli birlik ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır" dedi.

Yağlı güreşler yarın yapılacak müsabakalarla başlayacak.

AA

Gündem Haberleri

Gerçek 'Çiçek Taksi' Ankara'da
Meteoroloji’den Uyarı: Konya ve İl İl Hava Durumu
GİRNE'DE ARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Çocukların limonatalarını büyükşehir ekipleri satın aldı
Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme