12 araç sürücüsüne 45 bin TL ceza kesildi

Düzce'de kız öğrenci yurdu civarında polis ekiplerince uygulama yapıldı.

Düzce'de kız öğrenci yurdu civarında polis ekiplerince uygulama yapıldı. Uygulamada 51 araç ve 230 şahıs kontrol edildi, 12 sürücüye 45 bin 587 lira cezai işlem uygulandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, kız öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin bulunduğu bölgede uygulama gerçekleştirdi. Asayiş, Trafik ve KOM şube ekiplerinin katıldığı uygulamada 51 araç ve 230 kişi sorgulandı. Şoförler alkol testinden geçerken, araçlar didik didik arandı. Yaklaşık 2 saat süren uygulamada araçlarında kusur bulunan 12 sürücüye toplamda 45 bin 587 lira cezai işlem uygulandı. Aranması olan 1 kişi de gözlem altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TOKİ Hayali Kuranları Hedef Almışlardı: Siber Çeteye 13 İlde Darbe!
Sosyal medyadan tartıştıkları kadını sokak ortasında bayılana kadar dövdüler
Antalya Sallandı: AFAD Son Dakika Deprem Verilerini Paylaştı
Babadan küçük kızına acı dolu veda
Karaman’da spiral makinesinden çıkan kıvılcımlar yangın çıkardı