10 bin özel harekat polis adayı için başvuru tarihi belli oldu

Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi olmak isteyen adayların başvuruları 2 Kasım'dan itibaren alınacak

ANKARA (AA) - Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi olarak yetiştirilecek 10 bin aday için başvuru tarihi 2 Kasım olarak açıklandı.

Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi yetiştirmek üzere 28 yaşından gün almamış ve en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacak.

Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacağı belirtilen duyuruda, on-line müracatların 2 Kasım'da başlayacağı, adaylardan istenecek belgeler ile aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı siteden açıklanacağı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor
İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI