1. Yerel Tohum Buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 1. Yerel Tohum Buluşması kapsamında düzenlenen yemek yarışmasını izledi, sunulan yöresel yemeklerden tattı

İZMİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 1. Yerel Tohum Buluşması kapsamında düzenlenen yemek yarışmasını izledi, yöresel yemeklerden tattı.

Emine Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve beraberindekiler eşliğinde İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak kentlerinin yöresel ürünlerinin bulunduğu stantları gezdi, tohumlar hakkında bilgi aldı.

İlköğretim öğrencileri ve Bakan Çelik ile İzmir kekiği ve çam ağacı diken Emine Erdoğan daha sonra 8 ilden kadınların katıldığı yemek yarışmasındaki yemekleri tattı, yöresel kıyafetler giyen kadınlarla sohbet etti.

Emine Erdoğan'ın isteği üzerine tüm yarışmacılar birincilik hediyesi olarak madalya ve sertifika aldı.

Yarışmanın ardından Emine Erdoğan, 1. Yerel Tohum Buluşması'ndan ayrıldı.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı