1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Erdek’te kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Balıkesir'in Erdek ilçesinde düzenlenen tören ile kutlandı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Balıkesir'in Erdek ilçesinde düzenlenen tören ile kutlandı.

Erdek limanında gerçekleştirilen tören, protokol üyeleri tarafından denize çelenk bırakılması ile başladı. Programın devamında kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yağlı direk ve yüzme yarışmalarında dereceye giren yarışmacılara protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Kutlamalara 47 yıldır katılıp, 41 kez bayrağı direkten alan yağlı direğin efsanesi "Zalım Felek" Mustafa Gül, kendisine takdim edilen özel ödül ile yarışmalara veda etti. Yapılan yağlı direk yarışmasında bayrağı Fırat Karahanoğulları aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi