"1 Eylül Dünya Barış Günü"

Ankara'da çeşitli işçi ve memur sendikaları tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yürüyüş ve miting düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara'da çeşitli işçi ve memur sendikaları tarafından "1 Eylül Dünya Barış Günü" dolayısıyla yürüyüş ve miting yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Halkların Demokratik Partisi'nin de (HDP) destek verdiği etkinlik doğrultusunda AKM önünde toplanan grup, yürüyerek Anadolu Meydanı'nda toplandı.

Etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu Demir ve HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar'ın yanı sıra KESK, DİSK, Halkevleri, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ankara Tabip Odası ile diğer bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Etkinlik, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin konuşmaları sonrasında düzenlenen konserle sona erdi.

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti