Serinlemek isterken kayalıklara çakıldı: Hastaneye kaldırıldı

Serinlemek isterken kayalıklara çakıldı: Hastaneye kaldırıldı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde serinlemek için denize atlayan bir kişi, dengesini kaybederek kayalıklara çakıldı. Yaralanan şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'ndeki plajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sıcak havadan bunalan bir vatandaş serinlemek amacıyla kayalıklardan denize atladı. Ancak bu sırada dengesini kaybederek kayalara çarpan şahıs yaralandı.

Yaralının durumu iyi

Çevredeki vatandaşlar, kazayı fark eder etmez durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralıya plajda ilk müdahaleyi yaptı. Ardından ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Serinlemek isterken kayalıklara çakıldı: Hastaneye kaldırıldı

Serinlemek isterken kayalıklara çakıldı: Hastaneye kaldırıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.