Sergen Yalçın'dan Konyaspor taraftarına "Ahde vefa" teşekkürü

Sergen Yalçın'dan Konyaspor taraftarına "Ahde vefa" teşekkürü

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’in ilk devresinde Konya’da oynanan maçta Konyaspor taraftarlarının kendisine gösterdiği ilgi karşısında çok duygulandığını söyledi.

 

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’in ilk devresinde Konya’da oynanan maçta Konyaspor taraftarlarının kendisine gösterdiği ilgi karşısında çok duygulandığını söyledi. Geçtiğimiz sezon Konyaspor’u ligde bırakan Sergen Yalçın, yayıncı kuruluş Beınsport’a yaptığı açıklamada, Konyaspor taraftarlarına teşekkür etti.

47 yaşındaki teknik adam, “İlk oynadığımız maçta Konyaspor taraftarının banma gösterdiği ahde vefa karşısında inanılmaz duygulandım. Hayatımda yaşadığım ender anlardan birisiydi. İnanılmaz duygulandım, gururum okşandı. O yüzden Konyaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Onları her zaman bizimle birlikte görüyoruz. Geçen sene büyük bir birliktelik yaşadık. Çok zor bir engeli;  oyuncu grubumuz, taraftarımız, biz, birlikte aştık. Biz bir şey yapmadık onlar da birşey yapmadı ama kendiliğinden bir bağ oluştu aramızda. Bana gösterdikleri ilgiden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sergen-yalcin_ahde-vefa.jpg

Etiketler :