Sergen Yalçın herkesi ters köşe yapıp istifa etmeyecek

Sergen Yalçın herkesi ters köşe yapıp istifa etmeyecek

‘Durumumuz iyi görünmüyor’ diyen ve mutsuzluğu dışa vuran Yalçın’ın görevi bırakması an meselesi gibi görünüyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcının devrearasına kadar takımın başında durup iyi bir plan yapacağı konuşuluyor.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlara imza atan Beşiktaş'ta ibre Teknik Direktör Sergen Yalçın'a dönmüş durumda. Taraftarın en çok rahatsız olduğu konuların başında geçtiğimiz sezon takımı olanaksızlıklara rağmen Teknik Direktör Sergen Yalçın yok.

Taraftarlar olumsuz gidişin sorumlusunu yeni yapılan transferler olarak görüyor. Son yapılan 3 transferden Pjanic, Batshuayi ve Alex Texeira ile milli takımın banko ismi konumunda bulunan Kenan Karaman'ın devrearasında takımdan gönderilmesi ve yerlerine daha iyi isimler alınması ya da mevcut kadroya genç takviyesinin takımı kurtaracağını düşünen taraftarlar Sergen Yalçın'a tam desteğini de ortaya koyuyor.

Öte yandan başkan Ahmet Nur Çebi de takımın başına kimi getirirse getirsin kadro yapısı bakımından başarısızlığın geleceğinin farkında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.