Şereflikoçhisar'da kalkınma seferberliği

Şereflikoçhisar'da kalkınma seferberliği

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde düzenlenen Sosyal Kültürel ve Ekonomik Kalkınma Toplantısı'nda, ilçenin gelişmesine katkıda bulunacak çalışma...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde düzenlenen Sosyal Kültürel ve Ekonomik Kalkınma Toplantısı'nda, ilçenin gelişmesine katkıda bulunacak çalışma grupları oluşturuldu.

İlçe Kaymakamı Sedat Yıldırım başkanlığında, Kaymakamlık Tuzgölü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, ilçenin kalkınması için yapılabilecek yatırım ve hizmetler görüşüldü.

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması için seferberlik başlattıklarını söyledi.

Yıldırım, yapılan görüşmeler neticesinde, Tarım ve Hayvancılık, Kültür, Sanat ve Spor, Üniversite, Tuz Gölü ve Turizm, Organize Sanayi Bölgesi ve Askeri Birlik çalışma grupları oluşturulduğunu belirtti.

Yıldırım, "Bu gruplara dahil olmak isteyenler, 21 Ağustos Pazartesi gününe kadar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne müracaat ederek çalışmak istediği gruba katılabilecek." ifadesini kullandı.

Şereflikoçhisar Kalkınma Derneği'nin kurulacağını da söyleyen Yıldırım, "Bu dernek, bu çalışma gruplarına finans bulmada, yol göstermede, bürokratik işlemlerde yardımcı olacak." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :