Serdar Gürler'in Galatasaray'a transferi yalan çıktı

Serdar Gürler'in Galatasaray'a transferi yalan çıktı

Akşam saatlerinde Konyaspor'un yıldız ismi Serdar Gürler'in Galatasaray'la anlaştığı yönünde bazı basın kuruluşlarında haberler çıktı. Konu hakkında kulüpten edinilen bilgilere göre böyle bir gelişme olmadı.

Süper Lig'de fırtına gibi esen Konyaspor'da parlayan yıldız olan Serdar Gürler'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında corona virüsü nedeniyle tedbiren forma giyemeyen Serdar Gürler'in Galatasaray'la anlaştığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

HABERLER YALAN

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre Galatasaray'dan Serdar Gürler'le ilgili herhangi bir teklif dahi gelmediği öğrenildi. Zaten teknik direktör sorunu yaşayan ve takımda dördüncü dönemini yaşayan Fatih Terim'in istifası sonrası çıkan haberler ise anlamsız bulunmuştu.

KONYASPOR'DA TRANSFER

Ara transfer döneminde Genoa'da forma giyen Caleb Ekuban'la ilgilenen ve teklifini yapan Konyaspor'un bu hafta transferi neticelendirmesi bekleniyor. Çarşamba ya da Perşembe günü Ganalı yıldızdan cevap bekleyen yeşil beyazlı kulüp yöneticilerinin girişimlerini sonlandıracağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.