Serdar Gürler Konyaspor’la kendine geldi

Serdar Gürler Konyaspor’la kendine geldi

Konyaspor’un bu sezon transferlerinden birisi olan Serdar Gürler, oynadıkça takıma adapte oluyor. Tecrübeli oyuncu Altay maçının kahramanlarından birisi olmayı başardı.

İlk olarak adını Osmanlıspor’da duyuran ve Avrupa’ya transfer olan önceki sezon Antalyaspor’da bekleneni veremeyen Serdar Gürler, Konyaspor’la yeniden hayata dönüyor.

29 yaşındaki oyuncu Konyaspor’un vazgeçilmezleri arasına girmenin hesaplarını yapıyor. Altay karşısında takımını ateşleyen oyunculardan biri olan Serdar Gürler, oynadığı futbolla taraftardan alkış aldı.

Hem rakibin atak çıkışlarını kesen hem de hücum bölgesinde top tutabilen Serdar Gürler, Altay karşısında istediği topları alamasa da ilerisi için güzel sinyaller veren oyunculardan biri oldu.

Altay maçının 62. Dakikasında yerini Michalak’a bırakan Serdar Gürler, oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle de futbolu özlediğini gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.