Şenol Akın iddialı konuştu

Şenol Akın iddialı konuştu

Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Şenol Akın "İyi bir sezonun bizi beklediğini söyleyebilirim. Kimseden çekinmiyoruz" dedi

Torku Konyaspor'un deneyimli futbolcusu Şenol Akın, iyi bir sezonun kendilerini beklediğini, kimseden çekinmediklerini belirtti.

Akın, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, iskelet kadronun üzerine yapılan takviyelerle iyi bir takım olduklarını bildirdi.

Slovenya'da gerçek anlamda faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Akın, sezona çok iyi hazırlandıklarını ifade etti. Amaçlarının sezona iyi başlayıp, takım olarak neler yapabileceklerini ispatlamak olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Süper Lig'e yeni yükselen takımlar adına ilk yıl gerçekten çok önemli. Bu zorluğun bilincindeyiz ve ona göre çalışıyoruz. Bizi geçen sezon başarılı yapan hırsımız, mücadelemiz ve inancımızdı. Kadromuza yeni arkadaşlarımız dahil oldu. Gerçekten tam bir aile ortamı var. Bir diğer avantajımız da Süper Lig tecrübesi olan oyuncular ile futbolu bilen kaliteli isimlere sahip olmamız. İyi bir sezonun bizi beklediğini söyleyebilirim. Kimseden çekinmiyoruz. Süper Lig'de başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz." Memleket Spor

 

Etiketler :