Sen Başakşehir’e git! Ben de oraya geleceğim! İstanbul’da buluşuyorlar

Sen Başakşehir’e git! Ben de oraya geleceğim! İstanbul’da buluşuyorlar

Konyaspor’un yıldız oyuncusu Ömer Ali Şahiner, geçtiğimiz hafta duygusal bir vedayla Başakşehir’e transfer olmuştu. Bu gelişmenin ardından Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın adı da Başakşehir’le geçmeye başladı.

Transfer sezonunun bitmesine 1 gün kala gelişmeler bir anda hızlandı. Takımlar son transferlerine imza attırırken teknik direktör istifaları da sürece damga vurmaya devam ediyor.

Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor’la karşı karşıya gelen geçen sezonun şampiyonu Başakşehir, talihsiz bir şekilde Süper Kupa’yı rakibine kaptırmıştı.

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da bu maçın ardından takımıyla yollarını ayırmıştı.

ÖMER ALİ’Yİ ALDILAR

Transferde seçici davranan takımlardan biri olan Başakşehir, Alanyaspor’un eski yıldızı Junior Fernandes’i ve Konyaspor’dan Ömer Ali’yi alarak yoluna devam etti.

AYKUT KOCAMAN SESLERİ

Teknik Direktörlük koltuğuna adı geçen isimlerin listebaşı Aykut Kocaman oldu. Tecrübeli teknik adamın büyük oranda Başakşehir’le anlaştığı gelen iddialar arasında. Sezonun başında bazı takımlarla adı geçen Kocaman’ın “Pandemi döneminde bir takım çalıştırmak istemiyorum” sözleriyle kapıları kapattı yorumları yapılmıştı.

Ancak Ömer Ali’yle Konyaspor’da büyük başarılara imza atan Kocaman’ın tecrübeli oyuncuyla Başakşehir’de birlikte çalışmak istediği taraftarlar arasında konuşulmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.