Semt pazarında kadınları taciz eden yaşlı adam tutuklandı

Semt pazarında kadınları taciz eden yaşlı adam tutuklandı

Çarşamba Pazarı’nda bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, elinde bastonu ile yürüyen bir adamın alışveriş telaşında olan kadınları taciz ettiği görülmesi üzerine harekete geçen polis 65 yaşındaki adamı tespit ederek tutukladı

Aydın’ın Söke ilçesinde kurulan semt pazarında kadınları taciz ettiği görüntüler sosyal medyada yayınlanan 65 yaşındaki N.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   
Olay, Aydın’ın Söke’de kurulan Çarşamba Pazarı’nda yaşandı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, elinde bastonu ile yürüyen bir adamın alışveriş telaşında olan kadınları taciz ettiği görüldü. Görüntüler sosyal medyada da yer alırken, olay kamuoyunda büyük tepki oluşturdu. Olay üzerine çalışma başlatan polis ekipleri tacizci adamın 65 yaşındaki N.Y. olduğunu belirleyerek, şahsı gözaltına aldı.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen N.Y.’nin emniyet binasına girişte bastonu ile birlikte yürümekte zorluk çektiği görüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen yaşlı adam tutuklanarak ceza evine gönderildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.