Selçuklu’da Ulaşım Konforu Artıyor: İki Sokağa Bin 50 Ton Sıcak Asfalt

Selçuklu’da Ulaşım Konforu Artıyor: İki Sokağa Bin 50 Ton Sıcak Asfalt

Selçuklu Belediyesi, Sille Ak Mahallesi’ndeki Efediyarı ve Ortakaya Sokak’ta bin 50 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek altyapıyı güçlendirmeye devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü altyapı ve yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, modern ve kalıcı çözümlerle Selçuklu’nun ulaşım kalitesini artırmak amacıyla şehrin dört bir yanında mesai harcıyor.

Planlı yol yapım faaliyetleri kapsamında rotayı Sille Ak Mahallesi’ne çeviren ekipler, Efediyarı Sokak ve Ortakaya Sokak’ta altyapı ve sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Selçuklu’da Ulaşım Konforu Artıyor: İki Sokağa Bin 50 Ton Sıcak Asfalt

Sille Ak Mahallesi’ne Bin 50 Ton Asfalt

Selçuklu’ya daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için özveriyle çalışan ekipler, ana arterler başta olmak üzere caddelerden sokaklara kadar geniş bir alanda yenileme faaliyetleri yürütüyor. Sille Ak Mahallesi'ndeki iki stratejik noktada devam eden çalışmalar kapsamında, toplamda bin 50 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. Yürütülen bu yoğun mesaiyle birlikte bölgedeki ulaşım standardının maksimum seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Selçuklu’da Ulaşım Konforu Artıyor: İki Sokağa Bin 50 Ton Sıcak Asfalt

Başkan Pekyatırmacı: "Amacımız Güvenli ve Konforlu Ulaşım"

Asfalt sezonunun başlangıcından bu yana çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Selçuklu'muzun her mahallesinde, ihtiyaç duyulan her noktada hızlı bir şekilde çözüm üreterek çalışmalarımızı koordine ediyoruz. Hızlı bir başlangıç yaptığımız asfalt sezonunda, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Amacımız, hemşehrilerimize daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Altyapı ve asfalt çalışmalarımızda büyük bir gayretle görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.