Selçuklu’da Film Gibi Kovalamaca: Üzerimde Yok Ama Yerde Var

Selçuklu’da Film Gibi Kovalamaca: Üzerimde Yok Ama Yerde Var

Konya Selçuklu’da “dur” ihtarına uymayan otomobil ara sokaklara kaçtı. Araçtakiler uyuşturucuyu yola attı, polis maddeyi buldu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Yunuslar, merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Belh Caddesi üzerinde şüphe üzerine 42 CPL 99 plakalı otomobile “dur” ihtarında bulundu.

İddiaya göre sürücü, yapılan tüm uyarılara rağmen aracıyla Fetih Caddesi üzerinden Adliye istikametine doğru kaçtı. Cadde üzerinde geri dönüş yapan otomobil, daha sonra ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı.

Selçuklu’da Film Gibi Kovalamaca: Üzerimde Yok Ama Yerde Var

ARAÇTAN UYUŞTURUCU MADDE ATTILAR

Kaçış sırasında araçta bulunan diğer iki kişinin yanlarındaki uyuşturucu maddeyi araçtan fırlattığı öğrenildi. Bir süre devam eden takibin ardından otomobil polis ekiplerince kontrollü şekilde durduruldu.

Araçta bulunan üç kişi araçtan indirilerek üst araması ve kimlik kontrolü yapıldı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü B.Ö.’nün, polis memurunun “üzerinde bir şey var mı?” sorusuna, “Üzerimde bir şey yok” şeklinde cevap verdiği aktarıldı.

Selçuklu’da Film Gibi Kovalamaca: Üzerimde Yok Ama Yerde Var

SOKAKTA ARAMA YAPILDI, MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların yakalanmasının ardından polis ekipleri, araçtan atıldığı belirtilen uyuşturucu maddenin bulunması için sokak üzerinde detaylı arama gerçekleştirdi. Araç altları ve bina köşelerinde yapılan çalışmalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan üç şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.