Selçuklu'da Bıçaklı Saldırı: Ağır Yaralanan Kadın Yaşam Savaşı Veriyor
Konya'da ayrılık aşamasındaki yabancı uyruklu koca, tartıştığı eşini boynundan ve göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kaçan şüpheliyi yakalamak için polis çalışma başlattı.
Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde dün akşam saatlerinde kan donduran bir aile içi şiddet olayı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akıncılar Mahallesi Dündar Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın son katında yaşayan Emine El M., ayrılık aşamasında olduğu öğrenilen işsiz kocası İbrahim El F. ile bir araya geldi.
Tartışma Kısa Sürede Kavgaya Dönüştü
Henüz belirlenemeyen bir nedenle çift arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Gözü dönen koca İbrahim El F., yanında bulundurduğu bıçakla eşi Emine El M.’ye saldırdı. Talihsiz kadını boynundan ve göğsünden ciddi şekilde yaralayan saldırgan, olayın ardından hızla kayıplara karıştı.
Yaralı Kadının Hayati Tehlikesi Sürüyor
Evden yükselen sesler üzerine durumdan şüphelenen komşular, vakit kaybetmeden sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı kadın, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneden alınan son bilgilere göre, talihsiz kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis Firari Kocanın Peşinde
Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan yabancı uyruklu şüpheli koca İbrahim El F.’nin yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekiplerin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.

Kaynak:
