Selçuklu’da 2024 asfalt ve altyapı sezonu açıldı

Selçuklu’da 2024 asfalt ve altyapı sezonu açıldı

Selçuklu Belediyesi, yeni dönemde altyapı ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında modernizasyon ve yaşam kalitesinin artırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Selçuklu Belediyesi, 2024 yılına hızlı bir başlangıç yaparak asfalt ve altyapı sezonunu sıcak asfalt çalışmalarıyla açtı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu'nun modern görünümünü güçlendirmek için ilçenin farklı bölgelerinde altyapı ve asfalt çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Selahaddin Eyyubi Mahallesi, Kahramanlar Caddesi ve Kale Mahallesi 2611 Sokak gibi önemli noktalarda çalışmalarını sürdüren 2 asfalt ve 3 altyapı ekibi, önümüzdeki günlerde Selahaddin Eyyubi Mahallesi Yelda Parkı yürüyüş yolları, Horozluhan Mahallesi Testiler Sokak, Sarayköy Mahallesi Sarayköy Caddesi, Tepekent Mahallesi Söğütözü Yolu gibi bölgelerde de faaliyet gösterecek.

Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, altyapı ve asfalt çalışmalarına verdikleri önemi vurgulayarak, "Planlarımız doğrultusunda gece gündüz demeden, ana yollar ve caddeler başta olmak üzere kent genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizin yaşam kalitesini sürekli yükseltiyoruz. Tüm bu çabaları ekip çalışması ve uyum içinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız ilçemizin marka değerini artırarak Türkiye'ye örnek olmaya devam etmek" şeklinde konuştu.

Kahramanlar Caddesi'ndeki çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yeni bir trafik eğitim alanının da ilçeye kazandırıldığı belirtildi. Selçuklu Belediyesi'nin altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çağdaş ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması hedefleniyor.

Selçuklu’da 2024 asfalt ve altyapı sezonu açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler